Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador. Política de Cookies
  • AMB logo
  • Diputació Barcelona logo

El joc

Després d’unes investigacions revolucionàries, científics d'arreu del món han descobert un nou camp de forces anomenat "Qi", també conegut com a "Força vital". Es tracta d'un camp energètic que posseeixen tots els éssers vius. Algunes persones ja l’han experimentat.

El descobriment és sorprenent, però el més revolucionari de tot és que els científics han detectat un camp Qi molt potent al mateix centre de la Terra, i han arribat a la conclusió que la terra està viva i que nosaltres només som una petita peça de tot el sistema, com ho pot ser una cèl·lula dins del nostre cos! Es tracta de l’energia vital, del Qi de la Terra. S'ha vist que quan respirem, bevem aigua o ingerim aliments, el Qi de la Terra passa a formar part de nosaltres. Igualment, quan les persones consumim o produïm també afectem el Qi de la Terra. Per tant, el nostre Qi no és més que una petita part de l'energia que forma part de la Terra.

Hi ha una gran interrelació entre el Qi de la Terra i el nostre: si malbaratem l’energia i els recursos de la Terra, nosaltres mateixos ens estem posant en perill, però si en tenim cura, també estem vetllant pel nostre futur i per la nostra vida.

Analitzant bé aquest camp Qi, els investigadors han descobert, alarmats, que aquesta energia està minvant i fluctuant ràpidament, i això ens indica que la Terra està malalta i que la nostra supervivència corre perill!

L’aparició dels efectes del canvi climàtic en són una mostra: l’augment de la temperatura; les tempestes i els fenòmens meteorològics extrems; l’erosió del sòl, la desertització i el desglaç dels pols; l’augment dels incendis forestals; la disminució de la producció agrícola; l’extinció d’espècies i el creixement de les que estan en perill, com l’os polar; la pèrdua de biodiversitat; l’augment de malalties, etc.

Els estudis mostren també que la Terra té símptomes de contaminació de l’aire, del sòl, de l’aigua... Ha arribat el moment de passar a l’acció perquè som a temps de redreçar la situació!

Com a gaià, podràs col·laborar a salvar la Terra i incrementar-ne l'energia vital! Per això, els gaians emprendran accions per incrementar el seu Qi i, de retruc, el Qi de la Terra. Ho faran recorrent el territori amb el seu radar Qi per trobar els punts de força (ecopunts) i en podran proposar de nous. Això ajudarà la Terra a augmentar la seva energia, i a recuperar el seu equilibri.

Els jugadors hauran de fer front als efectes del canvi climàtic, als símptomes dels desequilibris que l’acció de les persones pot suposar sobre el Qi de la Terra i també a catàstrofes derivades de l'acció humana com vessaments de petroli o incendis forestals, entre d’altres. Els gaians guanyaran energia visitant o proposant nous ecopunts, construiran la seva ciutat i compartiran el repte de salvar la Terra i lluitar contra una de les més grans amenaces, el canvi climàtic, amb altres jugadors.

Necessitem la teva ajuda per salvar el planeta i, sobretot, per salvar-nos a nosaltres, ara que encara hi som a temps.

T’uneixes a la comunitat GAIA?

DESCARREGA’T ECOPUNTS GAIA al teu mòbil

iPhone

Android